Ook reisleider worden

Ook reisleider worden?

Wil je ook reisleider worden? Werken in een ander land. Samen met je enthousiaste collega’s een goede sfeer neerzetten voor de gasten van een reisorganisatie? Werken als reisleider of hostess in het buitenland trekt veel mensen aan. Avontuurlijk en verantwoordelijk tegelijk. Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van de klanten van een reisorganisatie. Je geeft ze informatie en zorgt voor de gasten in geval van calamiteiten. Je bent het visitekaartje van de reisorganisatie tijdens de reis.

Reisleider worden gaat niet zomaar. Het is een verantwoordelijke functie. Je bent veelal dag en nacht bezig met allerlei taken. Een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een flinke dosis doorzettingsvermogen zijn nodig om deze uitdagende functie van Reisleider uit te voeren. Tevens moet je bezitten over een uitgebreide kennis omtrent culturen en religies. Goede communicatieve eigenschappen zijn een must. Toch een vriendelijke uitstraling behouden, óók tijdens piekuren, is noodzakelijk.

ook reisleider worden

Een opleiding Reisleider volgen

Een opleiding Reisleider volgen is noodzakelijk als je goed beslagen ten ijs wil komen als reisleider.

De opleiding Reisleider van TAT beroepsopleidingen duurt 10 weken. Na afloop bezit jij alle vaardigheden om als reisleider aan de slag te gaan. Je krijgt les van docenten uit de reisbranche met jarenlange ervaring als reisleider. Je staat steviger in je schoenen tijdens de sollicitatieprocedures want je bent op de hoogte van de sollicitatieprocedures bij reisorganisaties. Je krijgt namelijk een uitgebreide sollicitatietraining.

Kwaliteit

TAT beroepsopleidingen leidt al 10 jaar studenten op voor functies binnen de toeristische branche en luchtvaartbranche.

TAT beroepsopleidingen is:

Geregistreerd in het Register Kort Beroepsonderwijs

Dé opleidingspartner van IATA ( de internationale organisatie van luchtvaartmaatschappijen)

De opleidingspartner van UFTAA (de wereldwijde organisatie van reisorganisaties)

Business partner van IATA.

Met leslocaties door heel Nederland is er vast wel een leslocatie bij jou in de buurt! Je kunt onze leslocaties bezoeken tijdens open dagen. Geef je voor een open dag op via de pagina open dag. Je bent van harte welkom!

 

logo-tat-toerisme-en-recreatie-blauw logo-ufftaa

 

5 april en 3 mei 2021

Kom langs op een open dag!

Contact