Start Training Reisleider 2021

Start Training Reisleider 2021

Start ook in 2021 met de Training Reisleider van TAT.

Omgaan met verschillende type mensen, elke dag een andere tempo en dagritme, wereldsteden en verre stranden wisselen elkaar af. Het beroep van reisleider is uitdagend.

Je werkt in een team maar neemt ook zelfstandig de juiste beslissingen. En je gaat altijd het gesprek aan met de klant. Waar zijn ze tevreden over? Wat gaat goed? Wat kan anders? Zijn er problemen? Dan los jij ze op adequate maar vriendelijke wijze op. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat je gasten een betoverende vakantie hebben.

Je bent niet zomaar een goede Reisleider. Gedegen kennis omtrent het reiswezen, uitgebreide communicatieve vaardigheden en een flinke dosis mensenkennis zorgen ervoor dat je geschikt bent voor de functie van Reisleider.

Met een vakgerichte training voor Reisleider heb je een sterkte basis om aan de slag te gaan als reisleider.

De Training Reisleider

Het lesmateriaal is geheel vernieuwd en samengesteld door onze samenwerkende reisorganisaties en toeristische bedrijven. De trainers hebben jarenlange ervaring in het geven van trainingen én hebben ruime ervaring in de reisleiding.

Al 10 jaar is TAT de opleider voor de reisbranche en luchtvaartbranche. De opleidingen kenmerken zich door de praktijkgerichte lessen, altijd een trainer voor de klas die écht uit de praktijk komt en de excellente sollicitatietraining.

De lessen worden gegeven vanuit onze leslocatie op Schiphol. De trainingen zijn inspiratievol en de omgeving zeker ook!

De modules

De training omvat een uitgebreid lesprogramma. Modules zoals het hotelwezen, de rondreis, douane en immigratieformaliteiten en omgaan met klachten zijn opgenomen in het lespakket. Voor een uitgebreide beschrijving van de modules verwijzen wij je naar de opleidingenpagina.

Het Certificaat

Je krijgt een Erkend Certificaat voor Kort Beroepsonderwijs Reisleider indien je met een voldoende slaagt voor het examen. Met dit certificaat ga je solliciteren bij verschillende reisorganisaties.

5 april en 3 mei 2021

Kom langs op een open dag!

Contact